НАВЧАННЯ

КУРС БАРИСТА BASIC

За два дні ви вивчите теоретичні основи і процеси культивації, збору і обробки зеленої кави, дефектології та класифікації якості зерна, ступені обсмаження, правила і особливості проведення дегустацій, повне освоєння практичних навичок налаштування і приготування еспрессо, роботи з молоком і приготування молочних напоїв.

– 3 000грн

– Вивчення кавового дерева як складової рослинного світу.

– Розуміння чіткої відмінності двох видів кавового дерева: арабіки та робусти.

– Освоєння основних способів і етапів збору і обробки врожаю кавового дерева.

– Опис основних характеристик кави.

– Вивчення основних дефектів зеленого зерна. Класифікація якості зерна відповідно до SCA.

– Освоєння практичних навичок приготування і настройки еспресо, опису та оцінки кавових напоїв.

Графік роботи

 

Пн-Пт: з 8:00 до 21:00

Сб-Нд: з 9:00 до 22:00

 

проспект Перемоги, 109а, Київ, 02000